2017. február 23., csütörtök

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

OTP LTP megtakarítások aktuális lejárata ügyében


Kamut Község Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy Kamuton 2017. január 12-én sikeresen megalakult a Kamuti Vízi-közmű Társulat (későbbiekben VK Társulat) 5673 Kamut, Petőfi utca 106., amely a várható szennyvízhálózat kiépítéséhez a lakossági befizetéseket (megtakarításokat) fogja kezelni.
Jelenleg a VK Társulat tekintetében megtörtént a cégbírósági bejegyzés a Gyulai Törvényszéken. A bejegyzést követően azonnal, helyben a Kondorosi Takarékszövetkezet Kamuti Kirendeltségén bankszámlát nyitott a VK Társulat.  Ezt követően az OTP LTP lakossági megtakarítások az állami (30%-os) támogatással kiegészítve egyszerre, egy időben átutalásra kerültek/nek az OTP Bank által a VK Társulat számlájára, illetve a lakos által a válaszlapon megjelölt bankszámla számra, amennyiben 250.000.-Ft feletti a megtakarítás összege. Amennyiben csak 250.000.-Ft a megtakarítás összege, úgy a teljes összeg - a korábbi engedményező nyilatkozatok alapján - a VK Társulat számlájára kerül átutalásra.
Az LTP szerződés lejáratát követő 3. hónap végével a VK társulat számlájára  kerül közvetlenül átutalásra a megtakarítás. Kérünk mindenkit, aki megkapta már az OTP LTP lezárással kapcsolatos levelét és a benne lévő „válaszlap kiutalás elfogadásáról” szóló nyilatkozatot, azt megfelelően kitöltve adja le munkaidőben a kamuti önkormányzati hivatalba. Nem kell postára adni, illetve az OTP bankfiókba bevinni!  Kérjük a lakosság szíves türelmét és megértését.

Kamut, 2017. július 19.                  

Kamut Község Önkormányzata