2017. február 23., csütörtök

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

OTP LTP megtakarítások aktuális lejárata ügyében


Kamut Község Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy Kamuton 2017. január 12-én sikeresen megalakult a Kamuti Vízi-közmű Társulat (későbbiekben VK Társulat) 5673 Kamut, Petőfi utca 106., amely a várható szennyvízhálózat kiépítéséhez a lakossági befizetéseket (megtakarításokat) fogja kezelni.
Jelenleg a VK Társulat tekintetében folyamatban van a cégbírósági bejegyzés a Gyulai Törvényszéken. A bejegyzést követően azonnal, helyben a Kondorosi Takarékszövetkezet Kamuti Kirendeltségén bankszámlát fog nyitni a VK Társulat.  Ezt követően az OTP LTP lakossági megtakarítások az állami (30%-os) támogatással kiegészítve egyszerre, egy időben átutalásra kerülnek az OTP Bank által a VK Társulat számlájára, illetve a lakos által a válaszlapon megjelölt bankszámla számra, amennyiben 250.000.-Ft feletti a megtakarítás.
Az LTP szerződés lejáratát követő 3. hónap végével sem az önkormányzathoz, sem máshová azonnal nem történik kiutalás, mind addig, amíg a VK Társulat bankszámlájának megnyitására nem kerül sor. Kérünk mindenkit, aki megkapta már az OTP LTP lezárással kapcsolatos levelét és a benne lévő „válaszlap kiutalás elfogadásáról” szóló nyilatkozatot, azt megfelelően kitöltve adja le munkaidőben az Önkormányzati Hivatalban. Nem kell postára adni, illetve az OTP bankfiókba bevinni. A hivatalban a válaszlapok összegyűjtésre kerülnek. Kérjük a Lakosság türelmét és megértését addig, amíg a megalakult VK Társulat bankszámlája megnyitásra kerül.
Kamut, 2017. február 23.                  

Kamut Község Önkormányzata